EN | NL

Privacybeleid

Bij Umi Sushi & Asian Cuisine werken we hard om de privacy van onze website bezoekers te beschermen. Sommige van onze webformulieren vereisen bezoekers om persoonlijke informatie te verstrekken, zoals naam, adres, e-mail, etc. Deze informatie wordt echter uitsluitend gebruikt door Umi Sushi & Asian Cuisine om te reageren op uw vragen en om af en toe u te informeren over belangrijke wijzigingen op onze site, nieuwe producten en diensten.

Wij verkopen of overdragen de op deze website verzamelde informatie niet aan derden. Als u zich toch nog wilt uitschrijven voor eender welke communicatie van Umi Sushi & Asian Cuisine dan ook, kunt u dat doen door uw verzoek te e-mailen.

Net als bij de meeste websites maken wij ook gebruik van "cookies" om informatie over klanten te verzamelen, zoals het volgen van drukke periodes, toegangsniveau en het tijdstip van de dag de meeste bezoekers zich op onze site bevinden. Wij koppelen geen cookie-informatie met persoonlijke gegevens. Let op dat Umi Sushi & Asian Cuisine links kan bevatten naar andere sites, maar is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze gelinkte websites. Wij geven ook geen informatie door aan de gelinkte sites.

Umi Sushi & Asian Cuisine behoudt zich het recht van gebruik, of om welke informatie dan ook openbaar te maken die nodig is om aan het even welke wettelijke en juridische verzoek te voldoen, om de integriteit van de site te beschermen of om samen te werken in even welke juridisch onderzoek. Wij behouden ons ook het recht om de voorwaarden van onze privacybeleid te wijzigen, daarom verzoeken wij onze bezoekers om deze regelmatig te controleren. Door het gebruik van onze website, gaat u akkoord met onze verzameling en gebruik van deze informatie.

Wil je geen NIEUWSBRIEF meer ontvangen?

SCHRIJF U UIT